Home » Handsfree

Handsfree

 

Handsfree bellen of communiceren

In het ruime assortiment van Truckerswereld vindt u diverse communicatiemiddelen waarmee u handfree kunt bellen of communiceren. Op deze manier houdt u uw handen vrij en kunt u ondertussen werkzaamheden verrichten. De ideale manier van communiceren bij bijvoorbeeld deurbeveiliging. De handsfree communicatiemiddelen vindt u bij Truckerswereld onder meer in de vorm van earphones en headsets.  In ons handsfree assortiment vindt u de volgende producten terug:

Earphones

  • Deze handige luisteroortjes, ook wel bluetooth oortjes, zijn aan te sluiten op tranceivers, portofoons en scanners. Door middel van een klip kan de kabel bevestigd worden aan bijvoorbeeld jas, trui of vest.  Dit is een manier van eenzijdige communicatie, ideaal voor delegatie of doorspelen van belangrijke informatie op bijvoorbeeld een groot evenement.

Handsfree kit

  • Set die aangesloten kan worden op een interface. De microfoon kan open gezet worden door middel van een aan- uitschakelaar. Deze gemakkelijke communicatiekit wordt veel gebruikt door kraanmachinisten of tractor bestuurders.

Motor headsets

  • Communicatie headsets speciaal ontwikkeld voor motorrijders of voor gebruik bij andere voertuigen waar een helm gedragen wordt. Deze kunnen aangesloten worden op bijvoorbeeld portofoons en maken zo het rijden veiliger.

Peltor headsets

  • De meest ideale headset voor handsfree communicatie. Deze headset kan gecombineerd worden met diverse soorten microfoons en is daarnaast onbeperkt uit te breiden. Handig bij bijvoorbeeld helikoptervluchten of andere werkzaamheden met veel achtergrondgeluiden.

Security ear & speak

  • Oortjes met of zonder microfoon speciaal ontwikkeld voor beveiligingswerkzaamheden. De handsfree oortjes zijn compact en gemakkelijk te bevestigen met een klip aan bijvoorbeeld trui, shirt, vest of jas.

Radioamateurwinkel.nl levert kwaliteitsproducten uit een groot assortiment en zijn dagelijks bezig met het onderhouden van het assortiment om het zo compleet mogelijk te houden. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!