Home » Luidsprekers

Luidsprekers

 
 
 
 

Bent u opzoek naar luidsprekers voor uw 27Mhz transceiver of andere communicatie apparaat?  Bij Radioamateurwinkel.nl vindt u veel verschillende luidsprekers. Daarnaast zijn er verschillende merken verkrijgbaar, zoals; President, Maas en K-PO. Bestel uw luidspreker gemakkelijk op Radioamateurwinkel.nl en betaal veilig met Paypal, Mr Cash, creditcard, iDeal of een bankoverschrijving.

Waterbestendig

Er zijn ook verschillende waterbestendige luidsprekers verkrijgbaar, deze luidsprekers zijn dan ook erg geschikt voor het monteren aan de buitenkant van de truck, boot e.a.  Zo is er bijvoorbeeld de 30 watt waterbestendige PA luidspreker die zeer geschikt is voor he gebruik op boten. Door de combinatie van stalen hardwaren en een plastic buitenkant is de gehele luidspreker waterbestendig. Hij beschikt over een bereik van 200-15.000 Hz, een gevoeligheid van 105 dB en een impedantie van 8 Ohm. 

Versterkend

Naast de speakers die vooral geschikt zijn voor de buitenkant van uw truck zijn er ook speakers verkrijgbaar voor bij apparaten die u gebruikt in uw truck, boot e.a. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan het versterken van uw portofoon of ander communicatiemiddel. Zo zijn er luidsprekers verkrijgbaar met een ruisfilter om de eventuele ruis om de lijn te verminderen of compleet weg te halen. Ook bevatten sommige luidsprekers een mute knop, hiermee kan het geluid met een aantal decibel worden verlaagd en in sommige gevallen zelfs tijdelijk helemaal worden uitgezet.