Home » Linears

Linears

 
 
 
 
 

Bij Radioamateurwinkel.nl bent u aan het juiste adres.voor verschillende linears voor het versterken van het zendvermogen van uw transceiver. Bekijk snel het aanbod, en vindt het type linear welke voor uw transceiver geschikt is.

Optimale versterking

Met behulp van een linear bent u ten allen tijde in staat uw zendvermogen te verhogen. De linears binnen het assortiment van Radioamateurwinkel.nl zijn allemaal van het bekende Italiaanse merk RM. De bekende RM linears binnen het assortiment van Radioamateurwinkel.nl zijn zowel voor zakelijk als particulier gebruik geschikt.

LET OP! Een linear in het bezit hebben is toegestaan in Europa... maar het gebruik van een linear is verboden in Europa.!!!!


Snelle levering

Wij vinden het erg belangrijk dat uw bestelling snel wordt geleverd. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, kunnen wij dit garanderen. U heeft uw bestelling al binnen enkele dagen in huis! Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, uw bestelling, of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!