Home » Radialen Kits

Radialen kit

 
 
 
 

Radialen kit

Met een radialen kit versterkt u de golf van de antenne. De golf kan zich door de kit beter afzetten van de antenne wat het bereik van zenden vergroot. Bij Radioamateurwinkel bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een radialen kit. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment met wel meer dan 1000 producten waaronder radialen kits van het merk Solarcon. De producten van dit kwalitatief hoogstaande merk worden bij ons voor een scherpe prijs geleverd. Op deze manier haalt u de beste producten voor de scherpste prijs in huis.
Bij Radioamateurwinke vindt ul onder andere de volgende modellen radialen kits terug in het assortiment:

  • Solarcon Antron A99 Radialen kit – aanvulling voor de Solarcon Antron A99, waarmee u deze nog beter maakt. Door de radialen kit kan de golf zich beter van de antenne afzetten. Dit maakt het mogelijk om verder te kunnen zenden.
  • Solarcon Imax 2000 Radialen kit – met deze aanvulling voor uw Solarcon Imax 2000 antenne kunt u het bereik van zendingen vergroten doordat de golf zich met behulp van de kit beter af kan zetten van de antenne.

Bij Radioamateurwinkel hebben wij een ruime voorraad, hierdoor kunnen wij producten vaak al binnen enkele dagen leveren! Daarnaast zijn in ons assortiment producten te vinden die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn. Kunt u een product niet vinden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij kijken graag of wij u het gewenste product kunnen leveren.