Home » Speaker Microfoons

Speaker microfoon

 
 
 
 

Een speakermicrofoon is soms net even wat handiger dan een gewone microfoon. Zoals bijvoorbeeld bij politie, brandweer, beveiligers of ambulance personeel.  Zij kunnen door de speaker microfoon praten en luisteren terwijl ze met de andere hand hun apparaten kunnen bedienen. Sommige speaker microfoons zit een draaiknop waarmee u het volume eenvoudig aan kunt passen. Elke transceiver of portofoon heeft zijn eigen aansluiting. Kies dus bij de aanschaf het juiste type voor uw transceiver of portofoon. Bij Truckerswereld.nl vindt u speaker microfoons van hoogstaande kwaliteit voor een gunstige prijs. De merken die in ons assortiment terug te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld:

  • Albrecht
  • Allinco
  • Cobra
  • Midland
  • Kenwood
  • K-PO
  • Samcom

Bij Radioamateurwinkel kunt u kiezen uit diverse type microfoons. Kies de microfoon die het beste op uw werkzaamheden aansluit. Bent u op zoek naar een ander soort microfoon? Naast de speaker microfoon vindt u ook de handmicrofoon en de tafelmicrofoon terug in ons ruime assortiment.

Doordat Radioamateurwinkel.nl microfoons leverd van hoogstaande merken bent u bij ons verzekerd van goede kwaliteit, daarnaast kunt u al onze producten voor een scherpe prijs aanschaffen. Doordat wij producten in grote hoeveelheden inkopen is het voor ons mogelijk een scherpe prijs te bieden. Al onze producten zijn ruim op voorraad, hierdoor kunnen wij het meeste snel aan u leveren zodat u snel met de aangeschafte producten aan de slag kunt! Dagelijks werken wij hard om ons assortiment aan professionele communicatiemiddelen zo compleet mogelijk te maken. Wanneer u een gewenst product niet terug kunt vinden in onze webshop, laat het ons dan weten! Wij kijken graag of het gewenste product alsnog leverbaar is. Neem contact op met onze klantenservice, hier kunt u ook met al uw vragen over producten en levering terecht!