Gratis verzending NL vanaf € 250,00
Levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ear microphones

Voordat u een Earphone, security headset of Earmicrophone aanschaft voor gebruik aan een portofoon is het belangrijk te weten welke type aansluiting (Jack) deze portofoon heeft. De 3 meest voorkomende aansluitingen voor portofoons  zijn de Standaard, Kenwood en de Motorola aansliuiting (S, K en M) De type connecotr/aansluiting staat in de handleiding vermeld.

Ear microphone Dit is een kleine speaker die in of om het oor gedragen kan worden deze is voorzien van een microphone waardoor je kunt spreken met andere gebruikers.

Ear phone Dit is een kleine speaker die in of om het oor gedragen kan worden waarmee je alleen kunt luisteren naar wat er ontvangen wordt op de portofoon.

Security headset ook wel beveiligingsoortje genoemd Dit is een kleine speaker verkrijgbaar met of zonder microfoon dus alleen om te luisteren of om mee te luisteren en te spreken.

Portofoon aansluitingen

Standaard S connector: Dit is een 2 Pins rechte 3,5mm mono + 2,5mm mono. Ook heb je de L type uitvoering dit is een S connector met een 2 Pins hoek, 3,5mm mono en 2,5mm mono 1 Pins aansluiting S type 3,5mm mono. Deze connector komt veelal bij Midland en Icom portofoons voor maar ook TTi, Cobra (MT-500 525 700 725 900 en 925), Alinco, en Wintec.

Motorola M connector : Dit is een 1 Pins 3,5mm stereo aansluiting. Die voorkomen bij Motorola portofoons uit de T-serie zijn voorzien van deze aansluiting. Ook Cobra MT-200 550 en 750 heeft een M aansluiting

Motorola M1 connector: Dit is een 2 Pins hoek connector met 3,5mm/2,5mm voor Motorola. Voor o.a. de Motorola GP300, XTX-446 en XTN-446

Kenwood K connector: Dit is een 2 Pins hoek, 3,5mm stereo, 2,5mm mono aansluiting.  1 Pins K-type aansluiting is 2,5mm mono. Deze K-connector aansluiting komt voor bij de meeste Kenwood en Intek portofoons. Ook komt deze voor bij de Maas PT-558 een K-connector aansluiting.

Wintec W connector: Dit type connector is speciaal voor Wintec modellen

SX connector: Dit is een 2,5mm stereo aansluiting speciaal voor Midland 777, G12 en G5. Maar ook voor de Intek SL-02 portofoon.

Radio-amateur.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Radio-amateur.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord