Home » 27Mhz Transceivers » Stabo

Stabo 27MC Transceivers

 
 
 
 

Stabo werd opgericht begin jaren '60 en is een van de toonaangevende aanbieders van draadloze technologie in Duitsland. Ons assortiment omvat high-performance draagbare en mobiele radio's, transceivers en ontvangers, alsook praktische accessoires - een totaal van meer dan 1.600 producten, variërend van CB-radio, kort bereik radio en mobiele radio. Diverse home security producten completeren het assortiment.

Hoofdkwartier
Ongeveer 30 medewerkers werken op het hoofdkantoor in Nedersaksen Hildesheim en gerechtvaardigd door hun privé-ambities als CB en radioamateurs onze kwaliteit voordeel. We kunnen met trots zeggen dat elk nieuw apparaat wordt geleverd door onze handen en zelfs vóór de lancering van Stabo werd door onze medewerkers onderzocht om de "acid test".

Project Ontwikkeling
Kerncompetentie is STABO bij de planning en uitvoering van grote projecten op het gebied van spraak en data transmissie. De Verenigde Naties, academische instellingen, organisaties, zoals het Duitse Rode Kruis, exploratie bedrijven en kerkelijke instellingen vertrouwen op de communicatiesystemen van Stabo die zich hebben bewezen en onder de zwaarste omstandigheden in de wereld toegepast.