Home » 27Mhz Transceivers » Lafayette

Lafayette 27MC Transceivers

 
 
 
 

Officiële Distributeur ICOM's, in Italië, sinds 1968, meer dan 90 jaar van activiteiten in de elektronica.
Opgericht in 1924, Marcucci SpA is een toonaangevende Italiaanse distributiebedrijf op het gebied van openbare veiligheid professionele, Marine industrie, de luchtvaartindustrie en de Amateur gebruik transceiver, elektronica en elektrische testmetingen apparatuur, elektronische componenten voor industriële gebruiken, CCTV-apparatuur.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Vignate - Milano platteland in de buurt van de internationale luchthaven Linate. Het bestaat uit 9.000 m² magazijn met een sales netwerk dat het hele nationale grondgebied en boekhoudkundige kantoor met een professionele en deskundige 40 medewerkers en 40 agenten te ondersteunen / instanties om te dienen meer dan 3.000 dealers Countrywide en 40 export distributeurs / resellers.
Marcucci geeft diverse catalogi elk jaar in totaal meer dan 150,000 exemplaren.
Marcucci heeft twee websites, een geavanceerde B2B website voor zijn professionele dealers en agentschappen (www.marcucci.it), en de andere, voor eindgebruikers on-line winkelen (www.marcucci shop.it)
Het is ook aanwezig in de belangrijkste Italiaanse gespecialiseerde vakbeurzen zoals Veiligheid eerlijke, civiele bescherming en de tentoonstelling Emergency (REAS), Genoa International Boat Show, de belangrijkste Ham-Radio beurzen, etc.