Home » 27Mhz Transceivers » Uniden Bearcat

Uniden Bearcat 27MC Transceivers

 
 
 
 

Uniden Holdings Corporation is in 1966 opgericht en gevestigd in Tokyo, Japan

Draadloze communicatie-apparatuur die onmisbaar is voor het nastreven van vrije tijd en buiten het werk, ramp preventie, preventie van criminaliteit, en reddingswerk in enorme natuurlijke wildernis en klimaat extremen van Amerika. Uniden CB radio's, marine radio's, 2-weg radio's en scanners hebben de loyale steun van de fans verdiend voor vele jaren, als essentiële communicatie-apparatuur in het uitgestrekte land van Amerika, voor hun prestaties, duurzaamheid en kosteneffectiviteit. Vandaag, Uniden wordt erkend als een oude, gevestigde merk in draadloze communicatie-apparatuur, het leveren van veiligheid en gemoedsrust voor iedereen die werkt of speelt ernstig in de vrije natuur.

In de vroege jaren van 1970, midden in de 27MHz rage, is Uniden op de voorgrond gesprongen.

Tot aan de dag vandaag zijn 27MHz transceivers erg populair. Momenteel is het gebruik van 27MHz transceiver een essentieel instrument voor het communiceren Ze worden gebruikt door vele doelgroepen voor veel toepassingen.

Tevens fabriceert Uniden naast 27MHz transceivers ook marifoons, portofoons, scanners en andere digitale consumenten producten.