Home » Antennes » HF-VHF-UHF Antennes

VHF antenne

 

HF, UHF en VHF antenne

Bent u opzoek naar een HF, UHF of VHF antenne? Bij Truckerswereld.nl vindt u diverse HF, VHF en UHF antennes. Zo zijn er basis antennes, handheld antennes en mobiele antennes verkrijgbaar.  Al deze antennes zijn verkrijgbaar in verschillende merken en uitvoeringen. Zo is er voor iedereen een geschikte HF, VHF en/of UHF antenne verkrijgbaar! Bestel deze snel en betaal vertrouwd met iDeal.


Verschil tussen HF, VHF en UHF

Het verschil tussen High Frequency (HF), Very High Frequency (VHF) en Ultra High Frequency (UHF) zit in de de hoogte van de frequentie en radiogolflengte. Deze frequenties zijn hieronder op een rijtje gezet:

 

  • High Frequency (HF antenne): 0,3 MHz tot 3 Mhz.
  • Very High Frequency (VHF antenne): 3 MHz tot 30 MHz.
  • Ultra High Frequency (UHF antenne): 30 MHz tot 300MHz.

Merkinfo HF, UHF en VHF antenne

 

Midland
Midland Antennes zijn een onderdeel van Midland Radio Corporation, dit is een internationale marktleider in draadloze communicatie. Midland blinkt uit in het produceren van hoogwaardige producten voor consumenten. Kwaliteit is en blijft het belangrijkste bij Midland, door de 50 jaar ervaring maken ze dit waar.

 

Sirio
Sirio Antenne is een bekend en toonaangevend merk op het gebied van GSM antennes. Het bedrijf is opgericht in 1972 en is gevestigd in Volta-Mantovana in de landsgrenzen van Italië. De belangrijkste business is het ontwerpen en produceren van antennes en accessoires voor verschillende diensten van VHF of UHF frequenties tot GSM Dual Band.


Koop uw HF, UHF en VHF antenne bij Truckerswereld.nl