Home » Antennes » Cellulaire antennes

Cellulaire antennes

 
 
 
 

GSM antenne

Bent u opzoek naar een GSM antenne? In de categorie GSM antennes vindt u verschillende antennes voor het versterken van uw GSM signaal. Bij Truckerswereld.nl vindt u verschillende merken GSM antennes, zoals Sirio. Daarnaast zijn de antennes verkrijgbaar met verschillende connectoren, bijvoorbeeld een FME-Female connector of een N-Female connector. Bestel uw GSM antenne gemakkelijk op Truckerswereld.nl en betaal veilig met iDeal of PayPal.

Woont u afgelegen?

Woont u afgelegen en heeft u vaak proberen met het bereik van uw mobiele telefoon? Dan is een GSM antenne de oplossing voor u! Een GSM antenne is de makkelijkste manier om het bereik van uw gsm te vergroten. Voor elke situatie is er een geschikte antenne verkrijgbaar, zo kunt u een wat meer standaard versie nemen voor een kleine afstand en wanneer er een grote afstand overbrugt moet worden kunt u kiezen voor een sterkere GSM antenne.


Sirio

Sirio Antenne is een bekend en toonaangevend merk op het gebied van GSM antennes. Het bedrijf is opgericht in 1972 en is gevestigd in Volta-Mantovana in de landsgrenzen van Italië. De belangrijkste business is het ontwerpen en produceren van antennes en accessoires voor verschillende diensten van VHF of UHF frequenties tot GSM Dual Band.

 

Een goede GSM antenne koop je veilig en snel op Radiamateurwinkel.nl