Home » Antennes » Marifonie Antennes

Marifonie antenne

 
 
 
 

Versterk het signaal op uw boot met een marifonie antenne

Zoekt u een marifonie antenne voor het versterken van het signaal van uw boot? In de categorie marifonie antennes vindt u verschillende antennes waarmee u het signaal dat u uitzend vanaf uw boot flink kunt versterken of meer signalen kunt ontvangen. Zo zijn er antennes verkrijgbaar met verschillende lengtes, golfen en kleuren. Bestel uw Marifonie antenne gemakkelijk en snel met iDeal op Truckerswereld.nl.

De antenne is een belangrijk onderdeel van de marifonie installatie op uw boot. Helaas wordt er te vaak een relatief goedkope antenne gekocht bij een duur en kwalitatief goede marifoon. Hierdoor wordt het signaal niet compleet omgezet in de juiste radiogolven, waardoor niet iedereen u kan ontvangen. Op het gebied van marifonie wordt er vaak gekozen voor een 5/8 golf antenne, dit betekent dat de golf 1,2 meter lang is.

Sirio

Sirio Antenne is een bekend en toonaangevend merk op het gebied van GSM antennes. Het bedrijf is opgericht in 1972 en is gevestigd in Volta-Mantovana in de landsgrenzen van Italië. De belangrijkste business is het ontwerpen en produceren van antennes en accessoires voor verschillende diensten van VHF of UHF frequenties tot GSM Dual Band.


Een marifoon antenne koop je veilig en snel op Radioamateurwinkel.nl