Home » Antennes » Maco and Gizmotchy

Maco & Gizmotchy Antennes

 
 
 
 
 

Maco antenne kopen?

Bent u opzoek naar een Maco antenne voor uw basisstation? Bij Radioamateurwinknel.nl vindt u veel verschillende Maco en Gizmotchy USA antennes. Met deze antennes is uw signaal over grote afstand te ontvangen en uw uitzending in een hoge kwaliteit te beluisteren. Bestel uw  Maco antenne gemakkelijk en snel op Truckerswereld.nl.


Maco en Gizmotchy antennes en accessoires

De antennes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van een 1 element basis tot een 12 elementen basis. Bij Radioamateurwinkel vindt u naast de antennes van Maco en Gizmotchy ook bijbehorende accessoires, zoals: Boosters, matchers en afstandsbedieningen.

Maco Antennas is in 1977 opgestart onder de naam MaCo Manufacturing. In september 2007 heeft het bedrijf de naam verandert naar Maco Antennas en is het hoofdgebouw gevestigd in Illinois. Door de meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van antennes is Maco uitgegroeid tot een grote en betrouwbare producent.

Gizmotchy is opgericht in de jaren 60 en is vanaf toen begonnen met het distribueren van CB Radio’s en antennes, daarnaast werden de Gizmotchy Antennas geproduceerd. Dankzij de ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van antennes levert Gizmotchy USA gewaardeerde en hoogwaardige antennes.


Een Maco of Gizmotchy antenne koop je veilig en snel op Radioamateurwinkel.nl