Home » Batterijen

Batterijen

 
 
 
 

GP batterijen zijn speciaal ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Voor "Heavy Users" is GP de top in het batterijensegment. Zelfs de zwaarste eisen worden ingewilligd. Door het gebruik van een verbeterde technologie zijn de GP batterijen in staat hun capaciteit lang vast te houden. GP Rechargeable staat zijn mannetje in energieverslindende apparatuur. Het assortiment bestaat uit ultra hoge capaciteiten die uitermate geschikt zijn om supersnel geladen te worden. De oplossing voor de bovengemiddelde gebruiker!

GP batterijen

GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterijgerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batteries uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen.
Vandaag de dag is GP Batteries International Ltd. de grootste fabrikant van consumentenbatterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterijproducten aan OEM's, toonaangevende batterijfabrikanten en onder haar eigen merknaam, GP Batteries, aan de consumentenmarkt. GP Batteries staat sinds 1991 genoteerd aan de Singapore Exchange Securities Trading Ltd. De belangrijkste productiefaciliteiten van GP Batteries bevinden zich in Hong Kong, China, Singapore, Taiwan en Maleisië. Zij krijgen de ondersteuning van marketing- en verkoopkantoren wereldwijd.


Brands Groep B.V., gevestigd te Deurne, is een onderneming die het management, de administratie, logistiek en IT verzorgt voor de dochterondernemingen en deelnemingen. Deze houden zich allen bezig met de distributie van GP Batteries in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Bij Radioamateurwinkel.nl vindt u producten van hoogstaande kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs. Iedere dag werken wij hard aan het zo compleet  mogelijk maken van ons assortiment, hierdoor vindt u bij ons producten die niet in de Nederlandse winkel verkrijgbaar zijn.