Home » Magneet Voeten

Magneetvoeten

 
 
 
 

Bij Radioamateurwinkel.nl vindt u een groot assortiment magneetvoeten van uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door alleen de beste kwaliteitsproducten in te kopen. Bekijk snel het volledige aanbod, en vindt de magneetvoet die geschikt is voor uw antenne.

Voor auto of truck

De magneetvoeten binnen het assortiment van Radioamateurwinkel.nl zijn uitermate handig wanneer u onderweg bent met de auto of truck. De magneetvoet bevestigd u zeer gemakkelijk op het dak van uw voertuig. Het is hierbij van belang dat u deze zo hoog mogelijk plaatst. Alleen dan ontvangt u het beste signaal. Alle magneetvoeten, de K40 originele magneetvoet uitgezonderd, worden geleverd met kabel. Wanneer u ook zeker wilt zijn van het feit dat de lak op uw auto of truck bespaart blijft, kunt u kiezen voor een magneetvoet standaard met een rubberen afdekkap. 

Bestelling en levering

Radioamateurwinkel.nl stelt een snelle afhandeling van bestellingen als één van de belangrijkste prioriteiten. Dit kan gewaarborgd worden door het feit dat wij werken vanuit een ruime voorraad, en daardoor uw bestelling al binnen enkele dagen kunnen leveren. Hierdoor hoeft u dus niet lang te wachten voor u met uw bestelling aan de slag kan. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, uw bestelling, of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.