Home » Werk- en Zaklampen

Zaklampen

 
 
 
 

Zoekt u een zaklamp voor werk, hobby of onderweg en thuis? Dan bent u bij Radioamateurwinkel.nl aan het juiste adres. De Lafayette zaklampen zijn van hoge kwaliteit en erg handig om uw voertuig of huis mee uit te rusten voor noodgevallen. In het ruime assortiment van Radioamateurwinkel.nl vindt u zaklampen en werklampen van het hoogstaande merk Lafayette. Dit merk is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitslampen die altijd van pas komen. Zo vindt u bij ons de volgende soorten Lafayette werklampen en zaklampen:

Lafayette TL-200

  • LED zaklamp met hoge helderheid. Perfecte lamp voor gebruik in de security en automobiel branche. Extreem goed bestand tegen water, 3 lichtsterktes.

Lafayette LK-28

  • Oplaadbare LED werklamp met handige magneet op de achterzijde. Hoge helderheid en laag stroom verbruik.

Lafayette Emergency Light

  • Oplaadbare pech LED lamp met wel 50000 branduren. Kan ook als lader voor mobiele telefoon fungeren. De perfecte nood lamp maar ook handig bij bijvoorbeeld vissen en kamperen.

Lafayette Zoom

  • Kleine zaklamp met hoge intensiteit en 2 verschillende lichtstanden. Met verstelbare focus.

Een Lafayette zaklamp van hoogwaardige kwaliteit met veel lichtopbrengst koopt u bij Radioamateurwinkel.nl. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten zaklampen terug die ideaal te gebruiken zijn tijdens verschillende werkzaamheden of bezigheden. Alle producten in ons assortiment worden in grotere aantallen ingekocht, hierdoor is het mogelijk dat u deze voor gunstige prijzen aan kunt schaffen. Zo bent u bij ons verzekerd van kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u zelfs producten die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn! Wanneer u  op zoek bent naar een product  maar deze niet kunt vinden dan kunt u het ons laten weten. Wij kijken graag of wij het gewenste product kunnen leveren. Hiervoor en voor overige vragen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.