Home » Diversen producten » Monster M1000HD HDMI 2,4 meter

Monster M1000HD HDMI 2,4 meter

 

€ 59.95 incl. BTW

 

Kenmerken

Meer kenmerken
Niet meer leverbaar
 
 

Productomschrijving Monster M1000HD HDMI 2,4 meter

Sinds jaar en dag staat M-serie synoniem voor de beste audio- en videoverbindingen binnen het Monster assortiment. Deze hoogwaardige kabels zijn al weer een flink aantal jaren favoriet bij menig muziekliefhebber, thuisbioscoop bezitter en kritisch recensent waar ook ter wereld. Toch heeft Monster gemeend dat het beter kan en daarom introduceert Monster dan ook met gepaste trots de nieuwe M-series lijn.

Het zijn ’s werelds eerste ISF gecertificeerde HDMI kabels én Monsters’ eerste HDMI kabels met "Speed Rating".

Voor het testen van deze datacapaciteit staat het gerenommeerde SimplayHD Labs garant. Deze speed rating, of datacapaciteit, geeft duidelijk aan hoeveel digitale data de Monster HDMI kabels kunnen verwerken. En in een tijd dat datasnelheden, dankzij HD technologieën als "Deep Colour" en hogere verversingssnelheden, alleen maar toenemen, is dit zeker geen overbodige luxe. De eindgebruiker kiest nu gemakkelijk altijd de juiste kabel! Monsters’ beste HDMI kabel, de M1000 HDTV HDMI is gecertificeerd als Ultimate High Speed en als zodanig in staat om datasnelheden tot maar liefst 14,9 Gbps (meer dan 14 miljard pulsen per seconde!) te kunnen verwerken.

De M Series M1000HD kabel is ontworpen om de hoogst mogelijke standaard (via exclusieve technologie en constructie voor ultra-accurate, hoge-bandbreedte signaal overdracht) te bewerkstelligen. 1080p video weergave met deep, extended, color. Een geavanveerd nitrogen gas-injected dielectric corrigeerd impedantieschommelingen om het signaal in haar puurste vorm over te brengen. Plus, high-density vierlaagsafscherming voorkomt interferenties teneinde te kunnen genieten van het maximale dat uw thuisbioscoop te bieden heeft. Voor al hetgeen uw hoge definitie apparatuur te bieden heeft, voor nu een in de toekomst via HDMI : kies de M Series kabel M1000HD.

HDMI verstrekt ongelovelijke prestaties. Een en ander vraagt om werkelijke grote-bandbreedte verbindingen die enorme hoeveelheden van digitale gegevens zonder bit error en signaalverlies kunnen overbrengen. Monster Ultimate High Speed HDMI voldoet en overtreft deze uitdaging, met een kabel bandbreedte groter dan 14.9 Gbps. Met de M1000HD kabel optimalieert u de overdracht van beeld en geluid van de hedendaagse 1080p bronnen en schermen en bent zelfs voorbereid op toekomstige hogere snelheden en HDMI componenten.

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

  • 24 karaats connectoren voor maximale geleiding en bandbreedte
  • Nitrogene gasingespoten dielectric met viervoudige afscherming voor maximale geleiding en bandbreedte
  • Ultra-hoge dichtheid, high-density vierlaagsafscherming voor de best mogelijke afscherming van RFI en EMI
  • Brandvertragende buitenste afscherming helpt tegen sltijgae en beschermt de kabelgeleiders
  • Voor HMDI verbindingen tussen High-End dvd-spelers, Set-top boxes, AV receivers en HDTVs
  • HDMI naar HDMI
  • Data transfer tot 14,9 gbps
  • Lengte 2,4 meter

Kenmerken Monster M1000HD HDMI 2,4 meter:

Fabrikant:
Monster
Artikelnummer:
M1000HD-2
Levertijd:
Niet meer leverbaar