Home » Diversen producten » Monster 1000HD HDMI 2,0 meter

Monster 1000HD HDMI 2,0 meter

 

€ 39.95 incl. BTW

 

Kenmerken

Meer kenmerken
Niet meer leverbaar
 
 

Productomschrijving Monster 1000HD HDMI 2,0 meter

Sinds de introductie in 2003 is HDMI in sneltreinvaart dé favoriete verbinding geworden tussen digitale beeldbronnen zoals LCD/Plasma televisies, dvd spelers/recorders en projectoren. HDMI (High Definition Multimedia Interface) verbindingen zorgen voor een vlijmscherp beeld met de hoogst mogelijke definitie en kristalheldere meerkanaals audio. Vanaf nu zijn er HDMI kabels leverbaar die net zo geavanceerd zijn als de HDMI norm zelf. Ontworpen om het uiterste uit uw home theater te halen: de 1000HD van Monster.

De bandbreedte die nodig is om de ultra resolutie van HDMI weer te geven stelt als nooit tevoren ongelofelijke eisen aan uw digitale A/V verbindingen. De snelheid en enorme hoeveelheid data die door een kabel gestuwd worden zorgen voor een verhoogd risico van degradatie in kwaliteit en vervorming. Monster’s 1000HD levert de maximale HDMI standaard met geoptimaliseerde snelheid en signaal integriteit. Wat u wellicht niet weet, is dat HDMI en DVI signalen wat betreft het beeld volledig met elkaar uitwisselbaar zijn. Voorwaarde is wel dat de DVI in/uitgangen van uw apparatuur het HDCP protocol ondersteunen.

De verzilverde geleiders van de 1000HD zorgen voor maximaal hoogfrequent datatransport, terwijl de 24k vergulde contacten zorgen voor een optimale en corrosievrije signaaloverdracht. Het Nitrogen® gas geïnjecteerde precisie diëlectricum corrigeert de kleinste impedantie variaties (door buigen van de kabel bijvoorbeeld) om het digitale signaal in zijn zuiverste vorm over te brengen. Dit, samen met twee lagen van ultrahoge dichtheid (100% Mylar® folie en een kopervlechtwerk van 95% dichtheid) houden radiofrequente instraling en elektromagnetische interferentie buiten de signaalweg. Ondanks alle techniek is het resultaat het enige wat telt: high end home cinema met ongeëvenaarde prestaties in detaillering, kleurechtheid en impact.

Technische Specificaties:

  • Verzilverde, koperen connectoren voor maximale geleiding en bandbreedte
  • Nitrogene gasingespoten dielectric met viervoudige afscherming voor maximale geleiding en bandbreedte
  • Ultra-hoge dichtheid, vierlagige afscherming voor de best mogelijke afscherming van RFI en EMI
  • Brandvertragende buitenste afscherming helpt tegen sltijgae en beschermt de kabelgeleiders
  • Voor HMDI verbindingen tussen High-End dvd-spelers, Set-top boxes, AV receivers en HDTVs
  • HDMI naar HDMI
  • Data transfer tot 10,2 gbps
  • Lengte 2 meter

Kenmerken Monster 1000HD HDMI 2,0 meter:

Fabrikant:
Monster
Artikelnummer:
1000HD-2
Levertijd:
Niet meer leverbaar