Home » Tafel Microfoons » MFJ-297

MFJ-297 tafelmicrofoon

 

€ 109.95 incl. BTW

 

Kenmerken

  • Flexibele microfoonboom
  • Werkt op 2 x AA batterijen
Meer kenmerken
 

Aantal:

 
   
 

Productomschrijving MFJ-297

Deze MFJ-297 is een professionele tafelmicrofoon voor gebruik in de radiocommunicatie. De MFJ microfoons passen zich aan de frequenties aan zodat de ontvangst en spraak super duidelijk is. Uw stem breekt letterlijk door de omgevingslawaai en QRM. 

DX of Broadcast-kwaliteit audio
Selecteer de SSB-modus om het geluid te genereren voor krachtige DX-punch of selecteer de volledige modus voor de uitzendingskwaliteit om kristalheldere FM / AM-bewerking te verkrijgen.
Met MFJ Silibant Sound Shield ™ kunt u praten en achtergrondgeluid minimaliseren zonder afbreuk te doen aan sibilanthiss.  

De MFJ-297 heeft een zeer gevoelige, hoogwaardige condensormicrofoonelement, geluidsversterker met frequentieklep en niveauregeling. Geeft veel output voor elke zender. Met de flexibele microfoonboom kunt u uw microfoon comfortabel op de optimale stand plaatsen. U kunt achterover leunen en ontspannen gedurende het communiceren. De handige Soft touch ™ Momentary en Locking PTT knop voor snel betwistende of lange wind QSOs.

De MFJ-292 beschikt over frequentie up en down schakelaars, met een eenvoudige druk op de knop kunt u eenvoudig deze MFJ-297 tafelmicrofoon bedienen. 

De LED-indicator brandt op het moment dat er wordt gezonden en knippert wanneer er wordt ontvangen.
Met optioneel verkrijgbare microfoon MFJ kabels kunt u de meeste transceivers aansluiten op deze MFJ-297 tafelmicrofoon. Deze MFJ-297 tafelmicroffon werkt op 2 x AA battterijen.

Inhoud verpakking

  • 1 x MFJ-297 tafelmicrofoon  
  • 1 x Handleiding in het Engels  

Verkrijgbare accessoires

  • MFJ-5397I = Microfoonkabel met Icom bedrading
  • MFJ-5397K = Microfoonkabel met Kenwood bedrading
  • MFJ-5397MY = Microfoonkabel met Yaesu bedrading

 

Kenmerken MFJ-297:

Fabrikant:
MFJ
Artikelnummer:
MFJ297
Levertijd:
1-3 Werkdagen